Το Χασαπακι - Βουβαλισιο κρεας
Βουβαλισιο Κρεας
  • Ποιοί είμαστε
  • Τα νέα μας
  • ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ
    • Προϊοντα απο βουβαλίσιο κρέας
    • Προϊοντα απο χοιρινο κρεας
    • Προϊοντα απο μοσχαρισιο κρεας
  • Συνταγές
  • Η περιοχή
  • Νεροβουβαλος Κερκίνης
  • Σημεία Πώλησης
  • Επικοινωνία
  • Βουβαλίσιο Κρέας
  • Νέα
Χωριάτικο λουκάνικο “Το Χασαπάκι” (τύπου τζουμαγιάς)
Ιανουάριος 2 2019

Χωριάτικο λουκάνικο “Το Χασαπάκι” (τύπου τζουμαγιάς)

Νέα

Είναι “παράδοση” το κάθε κρεοπωλείο να παράγει το δικό του “χωριάτικο” λουκάνικο, συνήθως οι συνταγές για τα λουκάνικα αυτού του τύπου χρησιμοποιούν πολλά μπαχαρικά τα οποία όμως “επισκιάζουν” τη γεύση του κρέατος και χαρακτηρίζονται ως “βαριά”. Εμείς δεν ακολουθήσαμε την πεπατημένη, το χωριάτικο λουκάνικο μας (τύπου τζουμαγιάς) παράγεται με τη χρήση λίγων κι επιλεγμένων συστατικών καθιστώντας το εύπεπτο, ελαφρύ και πολύ γευστικό παράλληλα. Με περιεκτικότητα μόνο 21% σε λιπαρά σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε.

Όπως όλα μας τα είδη, έτσι κι αυτό παρακολουθείται από τεχνολόγο τροφίμων και φυσικά συνοδεύεται με διατροφική ανάλυση.

Βουβαλίσιος Καβουρμάς με 100% βουβαλίσιο κρέας
Νοέμβριος 28 2018

Βουβαλίσιος Καβουρμάς με 100% βουβαλίσιο κρέας

Βουβαλίσιο Κρέας, Νέα βουβαλίσια προιόντα, βουβαλίσιος καβουρμάς

Καβουρμάς, καβουρδίζω ή καβουρντίζω εκ του τούρκικου kavourmak, που σημαίνει τσιγαρίζω, ψήνω, παρασκευάζω φαγητό με την βοήθεια της φωτιάς.

Σύμφωνα με την γαστρονομική παράδοση της Βόρειας Ελλάδας, ο καβουρμάς αποτελεί ένα παραδοσιακό προϊόν που έχει τις ρίζες τους στις, προ των ψυγείων, εποχές. Τα ζώα που σφάζονταν έδινα στο νοικοκυριό μεγάλες ποσότητες κρέατος και έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να συντηρηθεί αυτό το κρέας. Μαλακά κομμάτια κρέατος σιγοβράζανε επί ώρες με αλάτι και καρυκεύματα και στη συνέχεια τοποθετούνταν σε πήλινα πιθάρια και σκεπαζόταν με λίπος για να επιμηκυνθεί ο χρόνος συντήρησής τους. Αυτό το βρασμένο κρέας οι νοικοκυρές το χρησιμοποιούσανε σαν βάση για δεκάδες μαγειρέματα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.


Η λέξη καβουρμάς λοιπόν προσδιορίζει έναν τρόπο παρασκευής κρέατος. Τα τελευταία χρόνια αυτή η συνταγή αναβιώνει από αρκετούς μικρούς παραγωγούς της Βορείου Ελλάδος και έχει δώσει στη αγορά εξαιρετικά προϊόντα.


Ο καβουρμάς που παράγει το Χασαπάκι είναι έτοιμο προμαγειρεμένο κρέας σε συσκευασία κενού αέρος, από 100% βουβαλίσιο κρέας. Το μόνο που προστίθεται κατά την παρασκευή του είναι ελάχιστο αλάτι και ελάχιστα μπαχαρικά για να μην αλλοιώνεται η ξεχωριστή γεύση του βουβαλίσιου κρέατος.

Ο καβουρμάς είναι εκλεκτός μεζές για ούζο, αποτελεί επίσης εξαιρετική βάση για ομελέτες, μπορεί να αντικαταστήσει τον κιμά σε σάλτσα μακαρονιών, να δώσει gourmet ριζότα, να μετατρέψει απλά σάντουιτς σε μοναδικές νοστιμιές και με λίγη φαντασία μπορεί να «αρτύσει» δεκάδες λαδερά φαγητά.

Ο βουβαλίσιος καβουρμάς έχει αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία gourmet στο εσωτερικό της χώρας, ενώ έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς γαστρονομικούς διαγωνισμούς, αφήνοντας με … ανοιχτό το στόμα γευσιγνώστες από χώρες με μεγάλη παράδοση στα αλλαντικά και την επεξεργασία κρέατος.

Συνταγή για πίτα με βουβαλίσιο καβουρμά

Δοκιμάστε τον βουβαλίσιο καβουρμά μας με τη συνταγή για πίτα.

Δείτε τη συνταγή.
Το Χασαπάκι με τον Ευτύχη Μπλέτσα.
Οκτώβριος 16 2018

Το Χασαπάκι με τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Νέα

 

 

 

Λίγο πριν το τέλος του 2015 επισκέφθηκε την περιοχή μας και την επιχείρηση μας ο Ευτύχης Μπλέτσας, η επίσκεψη ήταν στα πλαίσια της ταξιδιωτικής του εκπομπής Happy Traveller.

Ο Ευτύχης ενημερώθηκε για τα προϊόντα μας και δοκίμασε κάποια από αυτά.

Όλα μας τα είδη με βουβαλίσιο κρέας παράγονται αποκλειστικά και μόνο με βουβαλίσιο κρέας χωρίς προσμίξεις άλλων κρεάτων, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει ο καταναλωτής να γευτεί το βουβαλίσιο κρέας (με τη χαρακτηριστική του γεύση) και να λάβει όλα τα ωφέλιμα στοιχεία του.

Απολαύστε το video με τον Ευτύχη Μπλέτσα (“Happy Traveller”) και τον Νάσο Κοκκώνα (“Το Χασαπάκι”).

Το “Χασαπάκι” στην SEREXPO 2018
Σεπτέμβριος 28 2018

Το “Χασαπάκι” στην SEREXPO 2018

Νέα

Μετά τις 2 παρουσίες μας στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουμε και πηγαίνουμε στις Σέρρες.

Συμμετέχουμε στην 2ήμερεη  εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σερρών στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιος καβουρμάς, ανάμικτος καβουρμάς, βουβαλίσιο burger, χοιρομέρι καπνιστό, χοιρινό καπνιστό ριγανάτο, βουβαλίσιο λουκάνικο, χωριάτικό λουκάνικο (τύπου Τζουμαγιάς) και το σαλάμι μας από βουβαλίσιο κρέας. Όλα τα βουβαλίσια προϊόντα μας περιέχουν μόνο βουβαλίσιο κρέας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/09/2018 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SEREXPO 2018 στις 7 μ.μ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΙΣ 9 μ.μ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ

ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/09/2018

–        International Business Forum – Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο Διεθνές Περιβάλλον στις 29/09/2018 10.00 το πρωί

–        Σεμινάριο με τη ΔΕΔΑ Α.Ε. σε θέματα Σύνδεσης Φυσικού Αερίου 29/09/2018 στις 7 μ.μ.

–        Μusic Band Festival  Μουσική Περιήγηση Φιλαρμονικής Δ. Σερρών 29/09/2018 στις 12 το μεσημέρι

–        SERRES STREET FOOD Γευσιγνωσία Εκλεκτών Τοπικών Προϊόντων 29/09/2018 στις 6 μ.μ.

–        Συναυλία με τη Μαρίζα Ρίζου στις 9 μ.μ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !

Η “Παράδοση” συνεχίζεται… Βοροινά 2018!
Σεπτέμβριος 17 2018

Η “Παράδοση” συνεχίζεται… Βοροινά 2018!

Νέα

Η επιχείρηση μας είναι εδώ και πολλά χρόνια συνεργαζόμενο μέλος των “Δρόμων του κρασιού Β. Ελλάδος” και είναι “σταθμός” στη “διαδρομή κρασιού του Διόνυσου”.  Η εταιρεία “Δρόμοι του κρασιού Β. Ελλάδος” διοργανώνει την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση “Βοροινά” στην οποία λαμβάνουμε μέρος ως επιχείρηση ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και φυσικά δε θα μπορούσαμε να λείπουμε και φέτος. «Τα ΒορΟινά» αποτελούν μία από τις πλέον αγαπητές οινικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα που το οινόφιλο κοινό αγκάλιασε από την πρώτη διοργάνωση το 2005.

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα (ΒορΟινά, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Εμείς θα είμαστε εκεί και φυσικά περιμένουμε κι όλους εσάς για να συνδυάσετε την ποικιλία των κρασιών της εκδήλωσης με τα δικά μας προϊόντα (σουτζουκάκι 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιος καβουρμάς 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο λουκάνικο 100% βουβαλίσιο κρέας καθώς κι άλλα πολλά γευστικά προϊόντα παραγωγής μας)

Τα ΒορΟινά πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival.
Η είσοδος για την κεντρική εκδήλωση «Τα ΒορΟινά» στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι 5€ το άτομο και περιλαμβάνει το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

 

Η παρουσία μας στην 83η ΔΕΘ.
Σεπτέμβριος 11 2018

Η παρουσία μας στην 83η ΔΕΘ.

Νέα

Αυτό είναι το stand μας στην 83η ΔΕΘ, περάστε να μας γνωρίσετε και να προμηθευτείτε τα είδη μας, κρέατα ξηράς ωρίμανσης, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιος καβουρμάς και όλα τα υπόλοιπα είδη μας.


Το “Χασαπάκι” στη ΔΕΘ!
Αύγουστος 28 2018

Το “Χασαπάκι” στη ΔΕΘ!

Νέα βουβαλίσια προιόντα, βουβαλίσιο κρέας, ΔΕΘ

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

σας ενημερώνουμε ότι θα βρισκόμαστε στην 83η ΔΕΘ – 2018, θα μας βρείτε στο περίπτερο 16
Από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου, το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι το παρακάτω:

·         Σάββατο 8/9: 10:00-22:00

·         Κυριακή 9/9: 10:00-22:00

·         Καθημερινές: 16:00-22:00

·         Σάββατο 15/9: 10:00-22:00

·         Κυριακή 16/9: 10:00-22:00

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε!

Συμμετοχή στα Βοροινά 2017
Ιούλιος 22 2018

Συμμετοχή στα Βοροινά 2017

Νέα

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχαμε στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση των Δρόμων του Κρασιού “Βοροινά”. Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και πολύ μεγάλη η επισκεψιμότητα στο χώρο μας. Οι επισκέπτες δοκίμασαν το βουβαλίσιο σουτζουκάκι μας, τον βουβαλίσιο καβουρμά και το σαλάμι με 100% βουβαλίσιο κρέας. (μόνο βουβαλίσιο κρέας χρησιμοποιούμε για προϊόντα μας από την αρχή της ενασχόλησης μας με το βουβαλίσιο κρέας).

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

«Τα ΒορΟινά» αποτελούν μία από τις πλέον αγαπητές οινικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα που το οινόφιλο κοινό αγκάλιασε από το 2005 όπου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Από τότε έχει καθιερωθεί και διεξάγεται ανελλιπώς κάθε χρόνο με τη θερμή ανταπόκριση χιλιάδων βορειοελλαδιτών, και όχι μόνο, φίλων του κρασιού, επαγγελματιών και καταναλωτών.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα, τις ποικιλίες του και τις δυνατότητές τους, τη σύγχρονη οινοποίηση και την ενημέρωση από τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς για τον επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό οίνο, την πορεία του στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό, τον φετινό τρύγο και την εξέλιξή του.
Μέσα από Τα ΒορΟινά μαθαίνουμε να γνωρίζουμε και να απολαμβάνουμε καλύτερο το κρασί, το δώρο των θεών και των ανθρώπων, των παραγωγών μας.
Τα ΒορΟινά πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival.

Το “Χασαπάκι” στην εκπομπή “Η φωλιά των Κου Κου”
Ιούλιος 22 2018

Το “Χασαπάκι” στην εκπομπή “Η φωλιά των Κου Κου”

Νέα

 

Στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” συμμετείχε η επιχείρηση μας μέσω ενός τηλεφωνικού διαγωνισμού, οι τυχεροί νικητές παρέλαβαν από μια συλλογή προϊόντων με βουβαλίσιο κρέας.

Το Χασαπάκι – βουβαλίσιο κρέας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ροδόπολη Σερρών
ΤΚ 620 55
Τηλ. 23270-22093
info@toxasapaki.gr

Πιστοποιησεις

Διαθέτουμε ISO 22000 HACCP
Όλα μας τα είδη παρακολουθούνται σε τακτική βάση από τεχνολόγο τροφίμων.

 

© Το Χασαπακι - Βουβαλισιο κρεας 2019